TeamFM FTP Server

Bij dit stappenplan wordt stap voor stap uitgelegd hoe je te werk moet gaan met een FTP verbinding, om muziek te downloaden.

Stap #1

Als eerst moet u Total Commander downloaden en installeren als u dat nog niet hebt, hier kunt u Total Commander downloaden. http://www.ghisler.com/amazons3.php

Kies dan de versie 64-bit+32-bit combined download

Stap #2

Als u Total – commander op uw computer heeft staan, dan start u die nu op en volgt de instructies op de afbeeldingen.

Stap #3

Vervolgens gaat u een nieuwe FTP verbinding toevoegen/maken.

Stap #4

Bij dit gedeelte moet u de gegevens wat u heb gekregen van de e-mail gebruiken. Voer zorgvuldig alles in pressies wat hier ook op de afbeelding staat. Zorg er ook voor dat alles is afgevinkt.

Bij 'Gebruikersnaam' & 'Wachtwoord' moet u uw eigen gegevens in voeren wat via de mail hebt ontvangen.

Als u klaar bent klik dan op 'OK'

Stap #5

Als u een nieuwe verbinding correct heeft aangemaakt, kunt u nu verbinding maken met de FTP server.

Stap #6

Als Total – Commander verbinding heeft gemaakt met de FTP server beland het venster van de FTP server in het actieve scherm, maar dat is heel onhandig.

Voor dat te veranderen ga dan boven in naar 'Configuratie → Opties'

Vervolgens krijgt u een nieuw vester in beeld gaat u naar het tabblad 'FTP'

en zet je 'Nieuwe verbindingen openen:' op 'in het linkervenster'. Als u dat hebt gedaan klikt u op 'OK'.

Zoals u het op deze afbeelding ziet zou het er nu ook zo uit moeten zien bij u. In het linker venster ziet u nu dat daar de mappenstructuur van de FTP server

staat en rechts de mappenstructuur van de harde schijf van uw computer.

Stap #7

Ga nu in de map 'download', dit is de map waar je zometeen de muziek in komt te staan wat je download van de TeamFM FTP Server.

Stap #8

Vervolgens als je in de map Download zit, moet je nu naar de linker venster 'Algemene download' selecteren (één keer rechtermuisknop drukken).

Als u dat hebt gedaan klik dan op 'F5 Kopiëren'.

Stap #9

Als u eventueel dit venster tevoorschijn krijgt klik dan op 'OK'.

Stap #10

Als laatst klikt u op 'Alles overslaan' dat is er voor dat niet alle muziek wat je al hebt opnieuw over geschreven worden en alleen de nieuwe muziek bestanden in de map worden gedownload.

Download hier het PDF bestand: